Gondolom aki rendszeresen olvasgatja kis blogom,annak már feltűnt nagyon közel állnak hozzánk a piros bogyós gyümölcsök.
Most sem hazudtolom meg magam, ismét egy piros gyümölcsös könnyű desszert következik.
A krémje egy az egyben az erdei gyümölcsös triffle receptben leírtak alapján készült.
Most kivételesen kis üvegtálkákban készítettem el az adagokat, felmelegített feketeribizlilekvárral meglocsolva a kétfelé tört babapiskótákat, majd krém, gyümölcs és így tovább...A tetejére 2 dl habtejszínt egy csomag habfixálóval és egy evőkanál porcukorral kemény habbá vertem, ráhalmoztam, majd málnaszemekkel díszítettem.
Múlt vasárnap ez volt az ebéd utáni desszertünk.Nálunk egyszerűen megunhatatlan.
Naqgyon guszta:-)))
VálaszTörlésKöszönöm szépen!Kedves vagy!
VálaszTörlés